Dag allemaal,

Op deze website zetten we kort de relevante informatie over ons project. klik ook hier

 

Er zijn daarnaasst ook regelmatig inormatiemomenten op de site voor de buurt. Daar kunnen we uitgebreider babbelen, kennismaken en rondleidingen doen voor mensen die graag eens in onze tuin een kijkje nemen.. We vinden het belangrijk om informatie uit eerste hand te geven aan de buren. En vooral om buurtbewoners te leren kennen. We hopen dan ook van harte dat je komt als je vragen hebt. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar papiermoleken.info@gmail.be

Momenteel zijn de werken aan de vijver onderbroken. We betreuren de pers aandacht daarvoor omdat Regionaal Landschap vooral goed werk doet en een zeer fijne partner is in ons project. We hebben fijne contacten met natuurorganisaties en doen alle werken in goed overleg met hen.

SAMEN en ook APART

Wij kiezen voor een samen-huis. Dat betekent dat ieder van ons een eigen huis heeft en een eigen huishouden. En dat we daarnaast ook delen. We delen een visie op wonen, de wereld en hoe we anderen willen helpen. We delen ook heel praktische zaken, zoals een wasplaats en tuingereedschap. Uiteraard delen we de zorg voor de mooie natuur met elkaar. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in de buurt.